22 Ekim 2013 Salı

Müslüman Kan Dökmez

Değerli okuyucularımız,
Bu yazımda sizlere çok önemli bir konudan, İslam’ın adını kullanarak kan döken, masum insanları katleden, kendilerini müslüman gibi göstererek ülkeleri sömüren kişilerin gerçek yüzlerinden, gizlemeye çalıştıkları asıl amaçlarından bahsetmek istiyorum.
Bazı kesimler, gerçeklerle hiçbir ilgisi olmadığı halde, müslümanları sözde kan dökücü ve zalim kişiler olarak lanse etme eğilimindeler. Bu gibi kişiler, çeşitli odaklar tarafından haksız yere İslam’a mal edilmeye çalışılan zulüm sistemini, kendilerince İslam aleyhine yorumlamaktadırlar.
Geçmişte zaruri olarak, Müslümanların kendilerini savunmak mecburiyetinde kaldıkları için yaşanmış savaşları örnek vererek, Kuran'da bildirilen İslam dinini, tamamen farklı bir görünüm altında sunmaya çalışmaktadırlar. Bu yaptıkları, hiçbir dayanağı olmayan, çok büyük bir iftiradır. Söz konusu kişiler, İslam dinini tanımamakta, İslam adına zulüm yapan kişilerin gerçek yüzünü bilmemekte ve söz konusu durumu akılcı ve sıhhatli değerlendirememektedirler.
Bu iddiayı ortaya atanlar, dünyada İslam adına terör estiren kişilerin Kuran’a uyan gerçek birer Müslüman olduklarını zannetmektedirler. Oysa onların İslam ile, Kuran ile hiçbir ilgileri yoktur. Bu kişilerin tamamı materyalist ve Darwinist eğitim görmüştür.
Zulmün yaşandığı yerde dinsizlik hakimdir
Müslüman gibi gösterilmeye çalışılan, kan dökücü kişiler gerçekte Allah'ı gereği gibi tanıyıp takdir edemeyen, Allah'ın emrettiği gerçek İslam ahlakını yaşamayan, Peygamberimiz (sav)'in güzel, sevgi dolu, sevecen ahlakından uzak, Darwinist telkinlerin etkisi altında olan kimselerdir. Darwinizmin, ilerlemenin tek yolunun çatışmak olduğu, şiddet ve zulmün adeta yaşamın gereği olduğu şeklindeki yanılgılarını bir din gibi kabullenmiş insanlardır.
Bu kişiler, Amerika’da ve çeşitli Avrupa ülkelerinde, İslam ahlakından uzak şekilde “şımarık ve züppe” şekilde yetiştirilmiş, Batı kültürünün güzelliklerini değil, olumsuz ve dejenere yönlerini kabullenmiş ateist zihniyetteki kişilerdir. Burada şunu da önemle belirtmek gerekir ki, bir kimse din ahlakını yaşamaya başlamadan önce her türlü farklı yaşantı içinde olabilir, bu kınanacak bir durum değildir.
Kişinin samimi olarak tevbe edip Allah inancına yönelmesiyle Allah'ın bu hatalarını affetmesi umulur. Ama söz konusu kan dökücü kimseler için durum farklıdır. Aklı başında her insan, zulmün yaşandığı bir yerde mutlaka dinsizliğin hakim olduğunu rahatlıkla anlayabilir. Onların Müslümanlıkla, İslam ile hiçbir ilgileri yoktur. Onların dini İslam değil; materyalizmdir, Darwinizmdir.
İman edenler herkese karşı merhametlidirler
Merhametin gerçek anlamını ve merhametli bir insanın vasıflarını en doğru şekilde tarif eden kaynak Kuran'dır. Kuran'da insanları merhamete yönelten, bu konuda teşvik eden pek çok ayet vardır. 


Merhamet, Allah sevgisi ve Allah korkusu ile oluşan bir histir. Allah’ı çok seven bir insan Allah’ın yarattıklarını da çok sever, onlara büyük bir şefkat ve merhamet duyar. Rabbimize karşı duyduğu güçlü sevgi ve bağlılıktan dolayı, Kuran'da emredildiği doğrultuda insanlara karşı güzel ahlaklı davranır, Allah'ın merhamet konusunda emrettiklerini yerine getirir.
Bu yüzden dindarlık ile kan dökücülüğü birarada gibi göstermeye çalışan kişiler büyük bir yanılgı içindedirler. Onlara çağrımız bir an önce bu oyunlarının bozulduğunu, artık insanları aldatamayacaklarını kabul etmeleri ve gerçek İslam’a yönelmeleridir.